Дедпул казва здрасти
„Здрасти, Доне!“

Здравейте уважаеми читатели,

Сигурно се питате какво ме е накарало да започна да пиша и защо точно блог за комикси (ако това не е така, не виждам какво правите тук – има какво да се чете по другите страници, така че браузвайте наволя).

Първата от причините е фактът, че много често когато излезе нов филм по комикс или стане нещо объркано в някой от сериалите… или като цяло стане някоя галимация в света на комиксите, хората се обръщат към мен. Не знам как стана. Не знам и кога. Просто някак така се получи, може би заради голямата ми уста. Всъщност, точно защото не ми млъква устата може би трябваше да съм си направил блог за комикси още, когато блогосферата тепърва прохождаше. Е, по-добре късно, отколкото никога (въпреки това, което казваше класната ми!).

oracle-robin-s-heading-to-batman-v-superman-but-who-s-playing-her-jpeg-149729

И така. Целта на блога ми е да ви дам информация за това що се случва в света на комиксите. Аз ще се ровя, за да не ви се налага на вас и направо на тепсия да ви поднеса информацията, с която после можете да демонстрирате завидни знания като излезе следващия филм или сериал. Е, завидни може би е силно казано – колкото и да знаете за филми или комикси, хората все ще ви гледат странно и определено няма да ви завиждат. На повечето всъщност не им пука.

Което всъщност ме довежда до втората причина за направата на блога – идеята, че когато някой се хване да чете постовете най-вероятно ще му е интересно това, което ще научи. Ще ми се да помогна на тези, на които им интересно да навлязат в нещата, а с тези, които са навътре да създадем някаква дискусия, така че да се обогатим взаимно.

И така, това е „блога за комикси“. Стига си губихте времето с тривиалности, ами разгледайте другите постовете, оставете по някой коментар и споделете. Предварително ви благодаря!